Εμείς

ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ NOTIA LUXURY LIVING

Τι λέει ο ιδιοκτήτης

Καλωσορίζουμε εσάς και την αγαπητή σας οικογένεια στο “Notia Luxury Living” . Είμαστε έτοιμη να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία και να κάνουμε τις διακοπές σας αξέχαστες. Εγώ η Γεωργία και η οικογένεια μου, δημιουργήσαμε αυτό το μέρος με πολλή αγάπη και φροντίδα και ευχόμαστε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τους σ΄ αυτό. Θέλουμε να αισθάνεστε το κατάλυμα μας σαν το σπίτι μας!

Το Πόρτο Κουφό είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά λιμάνια του κόσμου. Τα μπλε κρυστάλλινα νερά του σε συνδυασμό με την καταπράσινη βλάστηση των βουνό τριγύρω του δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο. Επισκεφτείτε μας και σας υποσχόμαστε αξέχαστες διασκεδαστικές και χαλαρωτικές διακοπές με θαυμάσια θέα. Απολαύστε επίσης, έναν περίπατο κατά μήκος του λιμανιού και γευτείτε το φρέσκο ψάρι των διάσημων ψαροταβέρνων που βρίσκονται σ’ αυτό .

Στη Σιθωνία υπάρχουν πάνω από 80 παραλίες και όρμοι με πολλές να έχουν κατακτήσει πράσινη σημαία. Σε μικρή απόσταση από το “Notia Luxury Living”  υπάρχει η όμορφη παραλία του Κουφό όπου μπορείτε να κολυμπίσετε.